Sitemize Hoş Geldiniz ------Sitemizdeki Konu Sayısı 1400'ün üzerine çıkmıştır Bir çok deney ve araştırma konularımız sizin ilginizi çekebilir SİTEDE ARAMA YAPMAK İÇİN YANDAKİ ARAMA KUTUSUNU KULLANIN Aşağıdaki kayan resim menüsüne de İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK konuları ekleyeceğim

Sebze pH / PPM ideal değerler

0 yorum


Sebze TarımıpHcFPPM
Enginar6.5-7.58-18560-1260
Kuşkonmaz6.0-6.814-18980-1260
Bean (Ortak)6,020-401400-2800
Pancar6.0-6.58-501260-3500
Bakla6.0-6.518-221260-1540
Brokoli6.0-6.828-351960-2450
Brussell Sprout6,525-301750-2100
Lahana6.5-7.025-301750-2100
Kırmızı biber6.0-6.518-221260-1540
Havuç6,316-201120-1400
Karnabahar6.5-7.05-201050-1400
Kereviz6,518-241260-1680
Salatalık5,517-251190-1750
Patlıcan6,025-351750-2450
Hindiba5,520-241400-1680
Yem6,018-201260-1400
Sarımsak6,014-18980-1260
Pırasa6.5-7.014-18980-1260
Marul6.0-7.08-12560-840
Ilik6,018-241260-1680
Bamya6,520-241400-1680
Soğan6.0-6.714-18980-1260
Pak-choi7,015-201050-1400
Yaban havucu6,014-18980-1260
Bezelye6.0-7.08-18980-1260
Pepino6.0-6.520-501400-3500
Patates5.0-6.020-251400-1750
Kabak5.5-7.518-241260-1680
Turp6.0-7.016-22840-1540
Ispanak60-7.018-231260-1610
Silverbeet6.0-7.018-231260-1610
Mısır6,016-24840-1680
Tatlı patates5.5-6.020-251400-1750
Taro5.0-5.525-301750-2100
Domates6.0-6.520-501400-3500
Şalgam6.0-6.518-241260-1680
Kabak6,018-241260-1680