Sitemize Hoş Geldiniz ------Sitemizdeki Konu Sayısı 1400'ün üzerine çıkmıştır Bir çok deney ve araştırma konularımız sizin ilginizi çekebilir SİTEDE ARAMA YAPMAK İÇİN YANDAKİ ARAMA KUTUSUNU KULLANIN Aşağıdaki kayan resim menüsüne de İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK konuları ekleyeceğim

Doğal Böcek Kovucu Malzemeler

0 yorum


Bir kaç değişik böcek kovucu doğal yağlar kombine edersek farklı kimyasalların farklı böcekler tarafından itilip, böylece daha etkin bir itici sağlarsınız. Eğer büyük miktarda böcek kovucu yapıyorsanız, bu nedenle 10-20 parça taşıyıcı yağ veya alkol ile 1 yarı esansiyel yağ karışımı,% 5-10 oranında uçucu yağ kullanın.

Küçük bir toplu kullanım için:
10-25 damla esansiyel yağların (toplam)
2 yemek kaşığı taşıyıcı yağ veya alkol
Isırma böceklerin (sivrisinek, karasinek, kene, pire) karşı iyi çalışan uçucu yağlar:
tarçın yağı (sivrisinek)
limon okaliptüs veya düzenli okaliptüs yağı (sivrisinek, kene ve bitler)
citronella yağı (sivrisinek ve ısıran sinekler)
hint yağı (sivrisinek)
portakal yağı (pire)
gül sardunya (kene ve bitler)
Güvenli taşıyıcı yağlar ve alkoller şunlardır:
zeytinyağı
ayçiçek yağı
herhangi bir diğer yemeklik yağ
hamamelis
votka


Doğal Böcek Kovucu Tarif

Esansiyel yağ taşıyıcı yağ veya alkol ile karıştırın. Hassas göz çevresini önlemek için dikkatli kullanarak, deri ya da giyim üzerine doğal sinek kovucu sprey doğal ürün, yaklaşık bir saat sonra veya yüzme veya egzersiz sonrası yeniden uygulamak gerekir. Itici Kullanılmayan doğal böcek ısı veya güneş ışığından uzak, karanlık bir şişede saklanabilir. Eğer isterseniz, ürünün tutarlılığı değiştirmek için yağı, aloe vera jel ile kombine edebilirsiniz.

Natural Insect Repellent Ingredients English