1.0 | Pildeki Asit (Sülfürik Asit) |
1.8-2.0 | Ihlamur |
2.2 | Enerji İçeceği (Asetik Asit) |
2.2-2.4 | Limon Suyu |
2.8-3.4 | Meyve Jelleri |
2.9-3.3 | Elma Suyu – Kola |
3.0-3.5 | Çilek |
3.7 | Portakal Suyu |
4.0-4.5 | Domates |
4.5 | Bira |
5.5 | Çay |
5.6 | Yağmur Damlası |
5.8-6.4 | Bezelye |
6.0-6.5 | Mısır |
6.1-6.4 | Tereyağı |
6.4 | İnek Sütü |
6.5-7.5 | İnsan Tükürüğü |
6.5-7.0 | Akçaağaç Şurubu |
7.0 | Destillenmiş Su |
7.3-7.5 | İnsan Kanı |
7.4 | Gözyaşı |
7.6-8.0 | Yumurta Beyazı |
8.3 | Çamaşır Sodası |
9.2 | Boraks |
10.5 | Sütteki Magnezyum Oksit |
11.0 | Çamaşır Amonyağı |
12.0 | Kireç Suyu |
13.0 | Küllü Su |