Sitemize Hoş Geldiniz ------Sitemizdeki Konu Sayısı 1400'ün üzerine çıkmıştır Bir çok deney ve araştırma konularımız sizin ilginizi çekebilir SİTEDE ARAMA YAPMAK İÇİN YANDAKİ ARAMA KUTUSUNU KULLANIN Aşağıdaki kayan resim menüsüne de İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK konuları ekleyeceğim

Kabartma tozunun bilinmeyen faydaları

0 yorum


 1. Bir kısım kabartma tozu bir hamur yapmak için yeterli su ekleyin. Göz çevresinden uzak durarak, yüzünüze yapıştırarak ovalayın. Birkaç dakika boyunca yüzünüzde bırakın. Sonra, yavaşça soğuk bol su ile yıkama bezle temizleyin. Yüzün belirgin yumuşak ve pürüzsüz hissedeceksiniz!

2. Çocuklar Kızamık veya suçiçeği var mı? Ilık su dolu bir küvet için kabartma tozu yarım fincan ekleyin. Tüm vücudu bekletin. Kabartma tozu kaşıntı ve tahriş rahatlatmak yardımcı olacaktır. Aynı zamanda cildi yumuşatmak için yardımcı olacaktır!

3. Orada bugün piyasada beyazlatma ürünleri birçok diş vardır, ama en doğal kabartma tozu . Basitçe her sen fırça bazı soda içine diş fırçası daldırma! Sadece o dişleri beyazlatmak yardımcı olacak, ama aynı zamanda nefesinizi temizlemek için yardımcı olacaktır! Kabartma tozu aynı zamanda güvenli bir şekilde temizlemek protezler, protezler, ve diğer diş düzenek kullanılabilir.

4.Lavabo, banyo küvetleri ve tuvaletler temiz bir kuru temizleyici gibi kabartma tozu kullanabilirsiniz. Krom fikstür özellikle iyi çalışır! Kolayca kapalı durular ve ya çizilmelere hakkında endişelenmenize gerek yok.

 5. Gevşek saç  yağlı saçlara Sıcak su ve çay kaşığı kabartma tozu ya da ikisinin bir çözelti içinde ıslatarak ayda bir kez temizleyin . Yumuşak bir fırça ile fırçalayın bunları gerektiğinde, daha sonra temiz su ile durulayın ve onlara hava kurumaya bırakın.

6. Saçınızı sönük ve pis midir? Belki Saçında şampuan, sprey, köpük ve diğer ürünlerin birikmesine var. Dahaki sefere saçınızı yıkayın şampuan ile kabartma tozu bir çay kaşığı karıştırın. Soda herhangi oluşumunu kaldırmak ve yumuşak saçını bırakacaktır. 


 7. Mutfakta kabartma tozu ve sıcak suya daldırın eğer o yanmış gıda ile tava az çabayla temizlenebilir.

8. Kısmen tıkalı kanalları açmak için kabartma tozu yarım fincan dökün . Sirke bir fincan bu izleyin. Birkaç dakika kabarcık , daha sonra boşa sıcak su dökün.

9. Kuru fasulye seviyor musun, değil gaz ve şişkinlik neden? Fasulyeyi  suda kabartma tozu bir çay kaşığı serpin. Artık sindirim problemleri kalmayacaktır!

10. Bir mağaza-satın ya da taze üretmek kir ve böcek çıkarmak için temizleyici gerekmez. Sadece su dolu bir lavaboda kabartma tozu bir fincan çeyrek karıştırın. Daha sonra temiz suyla durulayın, çözelti içinde meyve ve sebze yıkayın.

11. Kabartma tozu da buzdolabınızın için etkili bir temizleyici ve koku giderici yapar! Nemli bir sünger üzerinde biraz serpin ve normalde yaptığınız gibi cihazın içini temizleyin. Temiz durulayın , farkı kokusu !

12. Sizin fırın   sodayla kolayca temizlenir  kokusunu giderir. Bir macun yapmak için biraz kabartma tozu ve yeterli su karıştırın. Fırının iç üzerine yapıştırmak yaymak için bir sünger kullanın. ( elektrik  elemanına dokunmayın ) Macun birkaç saat boyunca çözmesi için  izin ver. Ardından, fırın temiz fırçalayın!

13. Eğer giysi temiz olsun yardımcı olmak için bir çamaşır güçlendirici kullanmama gerek var mı? Sonra çamaşır yıkama her yüküne kabartma tozu yarım fincan dökün. Ayrıca çok çamaşır suyu ile kabartma tozunu kullanabilirsiniz. Sizin çamaşır parlak görünür ve taze kokusu!

14. 
Oturma odasında Halı ve kumaş kaplı mobilya evinize güzel eklemeler yapmak. Ama onlar evinizde vücut kokuları, evcil hayvan kokuları, sigara dumanı ve diğer istenmeyen kokular tutma eğilimindedir. Senin halı ve döşemeli mobilya tazelemek için kabartma tozu ile serpin. Onları yarım saat ya da öylesine için rahatsız oturmak için izin verin. Ardından, sadece kabartma tozu yukarı vakum.

15. Şömineler de ev sıcak ve rahat olmasına yardımcı olabilir. Ancak, kurum da evin başka istenmeyen koku verebilir. Senin şömine tazelemek yardımcı külleri temizlemek için, sonra o kabartma tozu bir kase yerleştirin.

16. 
Yatak odasında kabartma tozu ile eski bir çift çorap doldurun. Her çorabın üst bir düğüm. Ardından, ayakkabı ya da deodorize ve tazelemek isteyen terlik bir çift çorap koyun!

17. Su halkaları bitmiş ahşap komidin orada ışık mı? Kabartma tozu ve diş macunu bir hamur karıştırın. Hamur yumuşak bir bez batırın ve uzak su lekelerini ovmak!

18. 
Garajındaki macun temizlemek ve araçlarda krom cila olacak kabartma tozu ve su yapılmış!

 19. 
Küçük bir ateşi ​​ kabartma tozu Bir kutu etkili söndürücü yapabilirsiniz.

20. Kabartma tozu senin araçlarda Aracınızın küf ya da dumanlı kokuyor, kabartma tozu ile kül tablaları doldurunuz. Soda kokuları emer  içini ferahlatır.

21. Paslanmış pil terminalleri araç, kamyon, kamyonet kabartma tozu ve su yapılmış bir macun ile terminalleri temizlik bu sorunu ortadan kaldırır.

22. Evinizde çöp kutusunun kokusu ve bir kedinin kokusunu  ziyaretçilere hissettirmemek mi istiyorsunuz?  Bir kaç santim dolu kadar Sonra, o kabartma tozunu dökün. Son olarak, her zamanki gibi kedi kumu ekleyin. Soda amonyak kokusu absorbe yardımcı olacaktır.

 23. 
Evinizde Karıncalar mı var ? Birlikte kabartma tozu ve tuz eşit parçaya kadar karıştırma onları uzak tutun. Eğer saldırganlar de geliyor gördüğünüz her yerde Ardından, karışım serpin.

24. Eğer sıvalı duvarın bazı çivi delikleri doldurmak gerekiyor mu? Eğer herhangi bir kullanışlı macun yoksa, sadece birlikte bazı beyaz diş macunu ve kabartma tozunu karıştırıp. Tamamen delikleri doldurun, sonra karışım kurumasını bekleyin. Eğer duvar rengini eşleştirmek istiyorsanız, bunu kullanmadan önce, karışıma gıda boyası bir damla ya da iki ekleyin.

25. Ve son olarak, birçok çiçek, meyve, sebze ve onların sonuna kadar büyümek için sırayla asidik toprağa gerekir. Eğer bir bölgede toprak asidik olup olmadığını emin değilseniz, o zaman bu testi gerçekleştirin: su iki bardak kabartma tozu bir fincan dörtte kadar karıştırın. Sonra, toprak bir fincan karıştırın. Karışım köpükler çıkıyorsa   toprak asidikdir.


Domates tatlandırmak., Senin domatesleri tatlandırmak onların asitliğini azaltmak ve zararlıları vazgeçirmek, içinde bulundukları toprak üzerinde hafifçe kabartma tozu serpin 
Muhteşem Çiçekler - Alkalin toprak gelişen çiçekler varsa, kabartma tozu muhteşem çiçeklenmeye onları almak için basit bir yol sunar.Sardunyalar, begonya ve ortancaların kabartma tozu hafif, zayıf miktarda sulamda olmaktan büyük bir fayda olsun.
Taze Güller &  Külleme hastalığıyla Savaş- Güller taze ve sağlıklı görünümlü ve külleme, bir sprey savmak için tutmak için:
Gül-kabartma-soda
  • Kabartma tozu 7 yemek kaşığı
  • Insektisit sabun Küçük çizgi (hayır pyrethrums)
  • Su 5 galon
Birkaç günde püskürtün. Yanma belirtileri sık sık kontrol ettiğinizden emin olun. Herhangi bir yanma (bazı bitkiler hassas olabilir) oluşursa, sprey haftada bir defa kullanılabilir.
Sümüklü böceklerden kurtulun - Arka bahçe salyangozlar kurtulmak için bir yol ihtiyacınız var? Pahalı ve tehlikeli kimyasallar atlayın. Bunun yerine, hafifçe onlara kabartma tozunu dökün!
Güvenli Organik Pestisit - Yararlı böcekleri zarar olmasa da, yaprak bitleri gibi bitkiler, zararlı böcekleri öldürebilir güvenli ve organik pestisit sprey yapın.
  • Kabartma tozu 1 çay kaşığı
  • Kızartma yağının 1/3 fincan
Karışımı 2 çay kaşığı dışarı ölçün ve su 1 bardak ekleyin. Sizin bitki püskürtücü Bu su ekleyin.
 Kompost -Aşağı kompost alanı kokusu tutmak kompost yığını üzerinde kutudan çıktığı anda kabartma tozu kullanın. Bu kadar bina asitliği önlemeye yardımcı olur.
Kesme Çiçek ömrünü uzatmak - Çiçekçilikle ve onun ömrünü uzatmak istiyorsanız, ticari ambalaj çözümleri kullanmayın. Bunun yerine, sadece soda ve su pişirme karışımı içine çiçeği daldırın!

Sağlık & Güzellik


  1. Ter önleyiciler - kendi yapmak silah altında bir toz puf ile kabartma tozunu uygulamak.
  2. Arı Sokması - acıyı gerçekte ve stinger çizmek, etkilenen bölgeye kabartma tozu ve su macun uygulamak.
  3. Nefes - ile ½ çay kaşığı kabartma tozu karışık su 2 ons ile gargara, tazelemek için. Böcek ısırıkları - kaşıntı rahatlatmak su ve kabartma tozu kullanarak kalın bir hamur yapmak için. Lokma macunu sürün.
  4. Aft Boğaz - kabartma tozu ½ çay kaşığı su 1 fincan bir tutam tuz karıştırın, acıyı yeniden yaşamamak için Gargara yapın.
  5. Tavuk Pox'u - kaşıntıyı rahatlatmak ılık banyo ½ fincan kabartma tozu ekleyin.
  6. Soğuk algınlığı - havasız baş ve burun rahatlatmak 2 su bardağı pişirme soda, okaliptüs uçucu yağ 20 damla ile yapılan, duş buhar diskleri kullanın. Yavaş yavaş kalın bir macun yapmak su ekleyin. Çörek teneke bölünür ve 24 saat boyunca havada kurumaya onlara izin.
  7. Kepek - kabartma tozu ½ fincan - kontrol, bir ¼ ile ıslak saç derinize masaj. Iki hafta tekrarlayın.
  8. Protez ve Hizmetliler - 1 bardak ılık suda ıslatın ve 3 yemek kaşığı pişirme soda, temizlemek için.
  9. Detoks - ağrıları dindirmek su sıcak küvette 1 fincan kabartma tozu ve 1 su bardağı elma sirkesi karıştırın.
  10. Yüz Kremi - yumuşak, pürüzsüz yüz için, 1 kısım kabartma tozu, yulaf ezmesi ve su zemin 2 parça kullanarak bir hamur yapın. Hafifçe bir kaç dakika bekletin ve sonra durulayın, macun ile yüz ovmak.
  11. Ayaklar - ayak ağrıyan rahatlatmak ılık su dolu bir küvete için kabartma tozu 3 yemek kaşığı ekleyin.
  12. Saç - Sağlıklı saç tutmak kremi her 6 ons pişirme 1 tatlı kaşığı ekleyin.
  13. Saç - kurmak kimyasal kaldırmak ve yumuşatmak, 6 ons şampuan 1 çay kaşığı kabartma tozu karıştırmak için
  14. Mide yanması - rahatlatmak 1 çay kaşığı kabartma tozu ile karıştırılmış su 4 ons içmek için.
  15. Denizanası Sting - ağrı gerçekte etkilenen bölgeye kabartma tozu ve su kalın bir macun uygulamak.
  16. Gargara - kendi yapmak soda, 1/8 çay kaşığı tuz, su 1 litre de nane ikisinin bir damla pişirme 2 tatlı kaşığı karıştırın. Gargara.
  17. Zehirli Sarmaşık - kaşıntı rahatlatmak su ve kabartma tozu kullanarak ince bir macun haline. Yavaşça etkilenen bölgeye uygulanır.
  18. Skin - soda ve parça su pişirme 3 parça kullanarak bir macun yapmak, pul pul için. Yavaşça dairesel hareketlerle parmaklarınızla uygulayın, durulayın
  19. Cilt - yumuşatmak için bathwater için kabartma tozu 1 fincan ekleyin.
  20. Splinter - kaldırmak 1 yemek kaşığı kabartma tozu su içeren küçük bir cam etkilenen bölgeyi emmek için. Kıymık yolunda çalışır kadar günde iki kez tekrarlayın.
  21. Bölünmüş Ends - karşı kremi her 6 ons için kabartma tozu 1 tatlı kaşığı ekleyin.
  22. Havasız Burun - temizlemek için, buharlaştırıcı 1 çay kaşığı ekleyin.
  23. Güneş yanığı - ağrıyı dindirmek su ve kabartma tozu kullanarak ince bir macun yapmak. Yavaşça yandı alana uygulanır.
  24. Güneş yanığı - ağrıyı dindirmek ılık su ve yarım fincan kabartma tozu dolu bir küvet içinde emmek için.Kuru hava.
  25. Diş - kabartma tozu ve peroksit kullanılarak bir hamur yapın, temizleyin.
  26. Diş - 1 ezilmiş, olgun çilek ½ çay kaşığı ile kabartma tozunu, beyazlatmak karıştırın. Dişlerinize karışımı uygulayın ve 5 dakika kalmasına izin verir. Dişlerini fırçala ve durulayın.
  27. Ülser - ağrıyı dindirmek 1 bardak su ve içki kabartma tozu 1-2 çay kaşığı çözünmesi için.
  28. Rüzgar yanıklar - rahatlatmak için, bölgeye kabartma tozu ve su ince bir macun uygulamak

Yemek pişirme


  1. Kabartma Tozu - kendi yapmak birlikte 1 çorba kaşığı kabartma tozu, 1 çorba kaşığı mısır nişastası ve tartar 2 parça krem ​​elemek için.
  2. Fasulye - onları daha sindirilebilir hale 4 su bardağı su ve ½ fincan karbonat çözeltisi içinde kurutulmuş fasulye emmek için.
  3. Tavuk - kolayca tüyleri ve temiz kaldırmak için, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu ile karıştırılmış su tencereye tavuk kaynatın.
  4. Yumurta - battaniyeleri yapmak üç yumurta kabartma tozu ½ çay kaşığı ekleyin.
  5. Balık - balık kokusu azaltmak buzdolabında 1-3 saat boyunca 2 su bardağı su ve ¼ fincan kabartma tozu içinde çiğ balık emmek için.
  6. Meyve ve Sebzeler - temizlemek kabartma tozu 1 fincan karışık su lavaboda yıkayın.
  7. Et - tenderize kabartma tozu ile ovmak et ve buzdolabında 2-3 saat oturmak için izin vermek.Pişirmeden önce durulayın.
  8. Spor İçecekler - kendi yapmak pişirme 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 4 yemek kaşığı ılık su 2 litre içinde Kool-Aid 1 paket çözmek için. Serin ve içecek size daha fazla su absorbe yardımcı elektrolitlerin yerine.
  9. Çay - acı ve bulutluluk ortadan taze demlendi çay galon kabartma tozu bir tutam ekleyin.
  10. Domates - asit azaltmak kabartma tozu, bir tutam onları serpin.
  11. Yabani Oyunu - gamey lezzet azaltmak 4 su bardağı su ve yarım fincan kabartma tozu solüsyonu o emmek için.

Mutfak

  1. Bebek Şişeler - sıcak su ve ½ fincan kabartma tozu dolu bir lavaboda şişe yıkama, temizlik ve kokusunu gidermek için.
  2. Temizlemek bir bez ile kabartma tozu ve bodur serpin - Dökme Demir. Durulayın ve mevsim.
  3. Kahve Makinesi - temizlemek su tencereye ¼ fincan kabartma tozu ekleyin. Tam bir demleme döngüsü yoluyla su çalıştırın.
  4. Kahve Lekeleri - kupalar kaldırmak kabartma tozu serpin ve sıcak su ile doldurun. Su serin kadar ıslatın.Boş ve biraz daha fazla kabartma tozu ve bodur temiz serpin.
  5. Bulaşık giysiler - kokusunu çıkarmak 2 su bardağı su ve 1 bardak kabartma tozu bulaşık giysiler emmek için.
  6. Bulaşık - temiz ve kokusunu gidermek, 1 bardak kabartma tozu ile alt serpin ve sıcak su kullanarak tam bir döngü boyunca çalıştırmak için. Birkaç saat kurumasını daha sonra kapıyı açık bırakın.
  7. Bulaşık - temizleyici yemekler için, bulaşık makinenizin kabartma tozu bir çorba kaşığı ekleyin.
  8. Gıda Saklama Kapları - kokuları giderir kabartma tozu serpin ve onları 24-48 saat kapalı oturmak için izin vermek. ½ su bardağı kabartma tozu ile karıştırılmış su lavaboda yıkayın.
  9. Eller - kokuları giderir kabartma tozu ile ellerinizi yıkayın.
  10. Fırın - temizlemek 1 bardak ılık su ve 1 yemek kaşığı kabartma tozu karıştırın Fırının içini fırçalayın ve temiz durulayın.
  11. Tencere & Tavalar - gıda, yanmış kaldırmak su ve ¼ fincan kabartma tozu ile pan doldurun. 10-15 dakika kaynatın ve temiz yıkayın.
  12. Tencere & Tavalar - yağ, kabartma tozu ile fırçalayın tavaları kaldırın.
  13. Buzdolabı - 4 su bardağı su ve ¼ fincan kabartma tozu kullanarak temizleme solüsyonu yapmak, temiz ve kokusunu gidermek için.
  14. Buzdolabı - kokuları gidermek için, buzdolabında kabartma tozu açık kutu yerleştirin.
  15. Soba - kabartma tozu ve su kullanarak bir macun yapmak, bir cam üst soba temizlemek için. Karışıklık uzak ovma soba üstüne karışımı uygulayın. Temiz su ile durulayın.

Banyo

  1. Combs ve Fırçalar - temizlemek 4 bardak sıcak su ve yarım fincan kabartma tozu yapılmış bir çözüm onları emmek için. Daha sonra 1-2 saat bekletin temiz durulayın.
  2. Drains - her ay onlara temiz, özgürce akan ve taze kokulu tutmak için.
  3. Süzgeçler - unclog mümkün olduğunca ayakta su kadar kaldırın. Drenaja 1 su bardağı kabartma tozu dökün sonra 1 su bardağı sıcak sirke dökün. 10-15 dakika boyunca büyü yapmak ve daha sonra birkaç dakika için sıcak su çalışmasına izin verin.
  4. Duş Perdeleri - 1 galon ılık su ve 1 bardak kabartma tozu onları ıslatın, temiz ve küf kaldırmak için.Onları, bir gecede ıslatın durulayın ve kurumaya asmak için izin verin.
  5. Lavabo, küvet ve duşlar - fırçalayın, 1 çorba kaşığı sıvı bulaşık sabunu ile ¼ fincan kabartma tozu karıştırın. Eğer herhangi bir temizleme tozu olduğu gibi kullanın.
  6. Tuvalet - temiz ve kokuları emer, kase kabartma tozu bir fincan ekleyin ve bir saat bekletin için. Bir tuvalet fırçası ve floş ile temizleyin.
  7. Diş fırçaları - temizlemek ¼ bardak su ve ¼ fincan kabartma tozu karışımı gecede emmek için.Durulama.

Çamaşırhane

  1. Deterjan - make your own tarifi Homemade Toz Çamaşır Deterjanı takip öğrenirler. Bu inanılmaz şeyler!
  2. Bezi - temiz ve kokusunu gidermek, pul kabartma tozu ½ fincan ekleyin.
  3. Bezi Kova - deodorize alt kabartma tozunu serpin.
  4. Çamaşırhane - güç temizlenmesi deterjan artırmak ve giysi aydınlatmak, senin yıkamaya 1/4 fincan ekleyin.
  5. Çizgi Kurutma - sert olmaktan giysiler tutmak için, sizin yıkayıcı için kabartma tozu ekleyin. Missy'nin Ev Yapımı Maceraları - Teşekkür ederim

Genel Temizlik

  1. Hava spreyi - kendi yapmak uçucu yağ birkaç damla kabartma tozu bir fincan karıştırın. Küçük bir kase karışımı yerleştirin.
  2. Halılar - temizlemek kabartma tozu serpin ve hafifçe fırça daha sonra bir gecede vakum bekletin için..
  3. Krom - parlatmak için, kabartma tozu ve su kullanarak bir hamur yapın. Macun ile devetüyü ve temiz durulayın.
  4. Şömine - külleri kaldırmak tazelemek sonra şömine kabartma tozu bir kap yerleştirin.
  5. Kat - aydınlatmak ve temiz, ılık su dolu bir kovaya ½ fincan kabartma tozu çözmek için. Durulama.
  6. Çöp Kovaları - temizlemek kabartma tozu ve su kullanarak ince bir macun yapmak. Çöp can fırçalayın ve durulayın.
  7. Çöp Kovaları - deodorize alt kabartma tozunu serpin.
  8. Engel - tazelemek kabartma tozu ile alt serpin.
  9. Mermer - temizlemek 4 bardak ılık su ve kabartma tozu 3 yemek kaşığı kullanarak temizleme solüsyonu yapmak. Bir sprey şişesinde çözüm dökün.
  10. Kilimler - bir gece bekletin, kabartma tozu serpin, tazelemek için. Sallamak.
  11. Ayakkabılar - temizlemek için, kabartma tozu ve su kullanarak ince bir macun haline. Temiz bir bez ile ayakkabının üzerine macun ovun. Durulama.
  12. Gümüş - Bir alüminyum folyo tavaya gümüş koyun, pürüzsüz yüzeyi gümüş temizlemek için, gümüş ve kabartma tozu 4-5 yemek kaşığı karşılamak için yeterli kaynama suyu ekleyin. 1-2 saat bekletin.Durulayın ve temiz kuru bir bezle lehçe.
  13. Gümüş -, parlaklık bir kısım su ile kabartma tozu 3 parça karıştırın. Salça ve durulama ile devetüyü gümüş.
  14. Paslanmaz Çelik - lehçe ve temiz, kabartma tozu ve su kullanarak bir hamur yapın. Macun ile devetüyü ve temiz durulayın.
  15. Döşeme - temizlemek kabartma tozu serpin ve hafifçe fırça daha sonra, bir gecede vakum bekletin için..
  16. Elektrik süpürgesi -, tazelemek kabartma tozu ½ fincan kadar vakum.
  17. Su Rings - kabartma tozu ve diş macunu (değil jel tür) kullanarak bir macun yapmak, ahşap mobilya kaldırmak. Karışımda batırılmış yumuşak bir bez kullanarak noktayı ovalayın.


Çocuklar

  1. Balonlar - havaya uçurmak bir huni kullanarak pişirme ile yaklaşık ½ bir balonun doldurun. Yaklaşık 1/3 sirke ile bir su şişesi (16.9oz) arasında doldurun. Dikkatle balon emin şişeye kabartma tozu dökmemeye yapma şişe üst kapağı. Sirke içine kabartma tozunu dökün balon kaldırın.
  2. Kil - kendi yapmak 1 su bardağı mısır nişastası, 2 su bardağı pişirme soda ve 1 ¼ su bardağı su karıştırmak için. Iyice karıştırılır kadar yoğurun. İlgili Mesaj: Bahçe kazıklar Clay ile yapılan
  3. Cradle Cap - kabartma tozu ve sudan oluşan bir sulu karışımı ile bebekler saç / saç derisini yıkayın, gevşetin ve çıkarın.
  4. Pişik - döküntü rahatlatmak onların bathwater içinde kabartma tozu bir kaç yemek kaşığı koymak.

Evcil

  1. Köpekler - kürk gidermede kabartma tozu ile kat fırçalayın.
  2. Köpekler ve Kediler - dişlerini temizlemek için, kabartma tozu içine nemli bir diş fırçası daldırma ve Tarter uzak fırça.
  3. Köpekler ve Kediler - onların yiyecek kase girmesini hataları caydırmak için, onların kase etrafında kabartma tozunu serpin.
  4. Çöp Kutusu - koku absorbe kabartma tozu ile çöp serpin.
  5. Skunk - kokuları giderir sıcak su, küvet ve kabartma tozu 2 bardak yıkanmak.
  6. Skunk - giyim kokuları giderir sıcak su kova ve kabartma tozu 1 fincan giyim emmek için.

Açık havada

  1. Beton - sert kıl fırça kullanarak yerinde ve bodur serpin, gres temizlemek için. Temiz durulayın.Gerektiği gibi tekrarlayın.
  2. Izgaralar - temiz, kabartma tozu, maki ile nemli bir fırça serpin, 24 saat oturmak ve durulayın bekleyin.
  3. Patio Minderler - büyük bir plastik torba içinde, kış için yer minderleri depolamak ve kabartma tozu serpin. Mühür çanta ve mağaza.
  4. Kaldırımlar - buzu kabartma tozu serpin.
  5. Kaldırımlar ve yollardaki - çatlaklardan yabancı otların kaldırmak kabartma tozu, onları serpin.

Bahçe

  1. Çiçek - taze kesme çiçek tutmak suya 1 tatlı kaşığı ekleyin.
  2. Bahçeleri -, tavşan tutmak kabartma tozu ile bahçe yatak serpin.
  3. Domates - tatlandırmak bitkilerin etrafında toprak üzerinde kabartma tozunu serpin.

Bugs

  1. Karıncalar - Evinizi kurtulmak için, onların yollar boyunca kabartma tozunu serpin.
  2. Cock Roaches - Evinizi kurtulmak pencerelerin etrafında ve lavabolar altında serpin.

Araba

  1. Pil - Paslanmaz onu tutmak için, her iki ayda bir kabartma tozu ve su yapılmış bir macun ile terminaller silin. Temiz, kuru bir bezle temizleyin.
  2. Iç-, tazelemek kabartma tozu ile kül tablaları doldurmak için
  3. Cam - yağmur püskürtmek 2 bardak su çözeltisi ve 1 fincan kabartma tozu ile camı silin.

Çeşitli

  1. Küllükler - smoldering önlemek için kül tablası içinde kabartma tozu serpin
  2. Küllükler - kokuları azaltmak için küllük içinde kabartma tozu serpin
  3. Yangınlar - küçük bir yağ yangın söndürmek üzerine kabartma tozunu dökün.
  4. Boya fırçaları - ½ su galon, sert fırçalar geri karıştırmak için, ¼ bir tencerede fincan sirke ve 1 fincan kabartma tozu. Tavada boya fırçaları yerleştirin ve bir raddeye getirmek.
  5. Ayakkabı - kokuları giderir senin yerinde kabartma tozu serpin
  6. Duvarlar -, tırnak delikleri doldurmak beyaz diş macunu ile kabartma tozunu karıştırın. Delikleri doldurun ve kurumaya bırakın




Kaynaklar :Derleyen By Eyyupk