Sitemize Hoş Geldiniz ------Sitemizdeki Konu Sayısı 1400'ün üzerine çıkmıştır Bir çok deney ve araştırma konularımız sizin ilginizi çekebilir SİTEDE ARAMA YAPMAK İÇİN YANDAKİ ARAMA KUTUSUNU KULLANIN Aşağıdaki kayan resim menüsüne de İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK konuları ekleyeceğim

Kahve telvesini kullanmada 16 neden

0 yorum



  1. Kompost Malzeme - Kahve telvesi kompost malzemelere  uygun. Asidik topraklarda gelişmeye bitkiler daha sağlıklı olacaktır. Eğer kahve telvesi iyi bir kaynağı varsa, sadece bahçenizde eşit olarak yayın. Sizin bitkiler sağlam meyveler üreterek sizi ödüllendirecektir.
  2. Bitkilerinizi güçlendirir: Bahçenizdeki toprağa ya da bitkilerinizi suladığınız ibriğe kahve telvesi eklerseniz, fidelerinize nitrojen desteği sağlamış olursunuz.
  3. Pet Bakım Çözümü - Bir miktar su ile kahve  özü karıştırın ve sonuç hayvanlar için güzel bir tımar çözümdür. Birkaç losyonları sonra çözelti bunu bir güzel parlaklık vererek, evcil hayvanınızın kürkünü yumuşatır. Bazı insanlar bile bu bir gerçektir dikkate alınması için hala test ihtiyacı olsa çözüm evcil hayvanınızın kapalı pire ve diğer parazitleri uzak tutar .
  4. Buzdolabınızın güzel kokmasını sağlar: Buzdolabınızın içine bir kase kuru kahve telvesi yerleştirin. Böylece bozulmuş veya çürümüş yiyecekler nedeniyle oluşan kokuları yok olacaktır.sadece deodorant daha fazla zemin ve vanilya birkaç damla ekleyin.
  5. Pet Altlığı Yeri - Sen çevresi kahve telvesi ve portakal kabuğu karışımı yayıldı eğer bahçenizde tuvaletimi evcil hayvanınızın tutabilir. Sizin evcil kendi tuvaletimi standartları için çok egzotik karışımı kokusu bulacaksınız.
  6. Cilt Exfoliant - kahve zemin ekstresi ile cildinizi Sürtme aptalca görünüyor ama aslında iyi bir fikirdir.Özü daha iyi görünümlü bir cilt ile sonuçlanan ölü deri hücrelerini kaldırır. Bu pratikte dermatolog ile pahalı oturumları replacesseveral can bu basit ürünle beri yüzlerce dolar kaydedebilirsiniz.Kahve telvesi, hindistan cevizi yağı ve biraz kahverengi şekerden oluşan karışımla banyo sırasında vücudunuza kibarca masaj yapın. Sonra durulayın, cildiniz yumuşacık olacaktır. Ayrıca çeyrek kase ılık kahve telvesini 1 yemek kaşığı zeytinyağıyla karıştırın ve eski bir havlu ya da kağıt havluyla bu karışımı selülitlerinizin üzerine uygulayın. Sonra bu alanı birkaç dakika sarın. Sonra cildinizi ılık suyla durulayın. En iyi sonuç için bu işlemi haftada iki kez uygulayın.
  7. Ellerinizdeki kokulardan kurtulun: Avucunuzun içine biraz kahve telvesi alın ve cildinizdeki ölü hücrelerin temizlenmesi ve aynı zamanda ellerinizde kalan balık ya da sarımsak kokusunu yok olması için iyice ellerinizi ovalayın.
  8. Parlak saçlara sahip olabilirsiniz: Kahve saçlarınıza ekstra parlaklık ve sağlıklı bir görünüm kazandırmanın doğal yollarından birisidir. Ilınmış kahve telvesini kuru ve temiz saça uygulayın, en az 20 dakika bekleyin ve sonra durulayın. En iyi sonuç için haftada bir kez bunu yapın.
  9. Karınca Kovucu - Karıncalar onlar banyo havlusu ya da giysi onların yol yapmak için yönetmek, özellikle can sıkıcı olabilir. Sen dolaba üzerinde kahve telvesi ovularak bu küçük zararlıları önleyebilirsiniz. Nedense, karıncalar koku ve kahve zemin ekstresinin özelliklerini sevmediğinden hemen uzaklaşırlar..
  10. Şömine Toz Regülatörü - Şömine toz  temizlemek  büyük bir engeldir. Büyük toz oluşumları Gözlerini acı ve sinüsler tahriş edebilir.  Şömineye ıslak kahve telvesi bir avuç atmak çözüm olabilir. Islak zeminler şömine temizlerken toz bulutları görünümünü azaltma, yerinde toz tutacaktır.
  11. Aletleri ve mutfak gereçlerini temizler: İnce bir temizlik bezinin üzerine birkaç çay kaşığı kahve telvesi sürün ve yağ ile kirleri temizlemek için ovalayın. Temizledikten sonra iyice durulayın.
  12. Maddeyi Boyama - sıcak su ile kahve toprak özü birleştirmek varsa, kumaş, sanat eserleri ,resim ve diğer uygulamalar için kahverengi boya oluşturabilirsiniz. Ayrıca kahverengi renkli kına dövme üretmek için kına özü karıştırabilirsiniz.
  13. Mobilyalardaki çatlakları kapatır: Demlenmiş kahve çekirdeklerinin içine bir parça pamuklu bezi batırın ve koyu renkli mobilyalarınızdaki çatlakların üzerine sürün. Bu çatlaklar kaybolacaktır. Öncelikle mobilyanızın görünmeyen bir yerinde test edin.
  14. Böcekleri püskürtebilirsiniz: Bitkilerin çevresine daire şeklinde kahve telvesi şeridi çekerseniz oluşan bu koruyucu sınır bitkilerinizi karınca ve sümüklü böceklerden uzak tutar.
  15. Kağıda antik ve eski bir görünüm verir: Su ve kahve telvesinden oluşan bir karışımın içine süslemek istediğiniz kağıdı yerleştirin. Birkaç dakika beklettiken sonra kurutun ve üzerindeki kahve telvelerini fırça yardımıyla temizleyin. Böylece kağıdınız kahverengi tonlarda eskitilmiş, antik bir görünüm kazanacaktır.
  16. Hamam böceği tuzağı yapabilirsiniz: Bir teneke kutuyu ya da kavanozu 3-5 santimetrelik nemli kahve telvesiyle doldurun ve sonra bu kavanozun ağzına çift taraflı güçlü bir bant yapıştırın. Böylece kahve kokusu hamam böceklerini doğruca tuzağın içine çekecektir.