Sarı - turuncu biber. Kurutma ve turşu için idealdir. Verimli 50-60 cm. Arasında bitki boyu Açık ekimi tavsiye edilir, ama aynı zamanda saksıda yetiştirilebilir. Yaprakları koyu yeşil, çiçekleri beyaz saf. Biber çapı 2-3 inç. Yuvarlak dut, koyu yeşil, parlak sarı renk aldığında olgun, 4-7 gr ortalama ağırlığı. Kurutulmuş çeşni olarak , ham, yarı-kuru ve kurutulmuşu çorbalarda, et ve balık yemekleri terbiyelenmesinde kullanılabilir .
Sarı - turuncu biber. Kurutma ve turşu için idealdir. Verimli 50-60 cm. Arasında bitki boyu Açık ekimi tavsiye edilir, ama aynı zamanda saksıda yetiştirilebilir. Yaprakları koyu yeşil, çiçekleri beyaz saf. Biber çapı 2-3 inç. Yuvarlak dut, koyu yeşil, parlak sarı renk aldığında olgun, 4-7 gr ortalama ağırlığı. Kurutulmuş çeşni olarak , ham, yarı-kuru ve kurutulmuşu çorbalarda, et ve balık yemekleri terbiyelenmesinde kullanılabilir .
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)