Sitemize Hoş Geldiniz ------Sitemizdeki Konu Sayısı 1400'ün üzerine çıkmıştır Bir çok deney ve araştırma konularımız sizin ilginizi çekebilir SİTEDE ARAMA YAPMAK İÇİN YANDAKİ ARAMA KUTUSUNU KULLANIN Aşağıdaki kayan resim menüsüne de İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK konuları ekleyeceğim

San Andreas Çileği

0 yorum






San Andreas, Albion'a çok benzer bir üretim modeline sahip, ılımlı bir gündüz nötrdür. San Andreas için bitki canlılığı, sezonun başlarında Albion'dan biraz daha yüksektir, ancak meyve mevsimi boyunca bitki boyutu, yüksek ve tutarlı üretkenliği nedeniyle Albion'a benzer. Bu çeşit, meyve veren alanda birkaç koşucu üretir. San Andreas'ın meyvesi, görünüşte olağanüstüdür ve özellikle sezonun başlarında Albion'dan üstündür.

San Andreas'ın meyve rengi Albion'a göre biraz daha hafiftir ve benzer hasat sonrası özelliklere sahiptir. San Andreas'ın tadı Albion'a benziyor. San Andreas, olağanüstü bir uyarı olmaksızın iyi bir hastalık direnci profiline sahiptir. Sezonun başındaki tipik yüksek kaliteli meyvesi, düşük soğutma gereksinimi ile birlikte, bunu Güney Kaliforniya için iyi bir aday kültür yapar. San Andreas için meyve verimi, Albion'a benzer veya biraz daha düşüktür.