Sitemize Hoş Geldiniz ------Sitemizdeki Konu Sayısı 1400'ün üzerine çıkmıştır Bir çok deney ve araştırma konularımız sizin ilginizi çekebilir SİTEDE ARAMA YAPMAK İÇİN YANDAKİ ARAMA KUTUSUNU KULLANIN Aşağıdaki kayan resim menüsüne de İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK konuları ekleyeceğim

HB-101 bitki vitamini (Sizler İçin İnceledik)

0 yorum
   Azaltılmış pentisit ve organik tarım besnidir..Npk yı verimli kullanmayı sağlar.Toprak iyileştirme,içindeki sodyum iyonu Fotosentez etkinliğini arttırır.Yararlı mikro organizmaları aktivasyonunu dengeler.İçindeki kalsiyum iyonu bitki hücrelerine enerji verir.Bitkilerin sağlığını korur.Dolayısıyla dona ve zararlılara karşı bağışıklığı arttırır.Kurumaya yüz tutmuş bitkileri canlandırır.

    HB-101, özel Japon sediri, çam, selvi ağaçları ve muz çim özleri harmanlayarak işlenen büyümeyi arttırıcı formüldür. HB-101 bitki vitalizer gelişim içinbu ağaçlar ve bitkiler kısmından elde edilen doğal bir özüdür. HB-101 bitki, çiçek ve bitki üretimi için bir büyüme arttırıcı ve bir kimyasal gübre değildir. Bitkiler ve hayvanlar için güvenli HB-101 yüzde 100 organik bir üründür ve masraflı gübre talebini azaltırken dünyanın ortamı yararlanmak için tasarlanmıştır. 

   HB-101 formüle edilebilir ve kullanımı kolay ve anında kullanım için hazır, seyreltik çözelti içinde şişe edilir. Son derece konsantre, daha sağlıklı ve daha canlı bitkiler elde etmek için bir maliyete etki etmeyen bir üründür. HB-101 Organik Malzemeler İnceleme Enstitüsü sertifikalı organik üretim için ekin yönetim araçları kendi listesinde HB-101 içeren anlamına gelir Ampul bitkiler ve kök bitkiler, çiçekler, baklagiller, meyve bitkileri, sebze, saksı bitkileri, Bonsai, ağaçlar ve çimler büyümesini artırmak için kullanın.


   
  %100 Organik ve Doğal
 Non Toksik
 Uzun Raf Ömrü İçin Konsantredir.(PH : 4-4,5)
 Çok Güvenlidir. İnsan ve Hayvan Sağlığı açısından zararlı hiçbir Kimyasal madde içermez.
Gübrelerle karışımında herhangi sorun teşkil etmez.
Organik Tarım için eşsiz bir üründür.
Bir ilaç veya Gübre değildir.
Bir Bitki Büyüme Periskopudur.
Tüm Bitkiler Üzerinde Güçlü Etkisi Vardır.
Süs Bitkilerinde Bol Çiçeklenmeyi Teşvik Eder.(Japonya da Hobi Bahçelerinin vazgeçilmezidir.)
Bitki hücrelerine süper enerji sağlar.
Bitkiyi yeniden canlandırma (Re-Fresh) kabiliyeti ile bir ilk.
Bitkiler ve Toprak için olumsuz şartları ortadan kaldırır.
Toprakta bulunan yararlı mikroorganizmaların doğal yoldan aktive olmasını teşvik eder.
Bitkilerin çok iyi beslenmesine yardımcı olacağından, olumsuz çevre faktörlerine , mantari hastalıklara ve zararlılara karşı doğal bağışıklık sistemini güçlendirir.
Kimyasal İlaçlara olan ihtiyacı azaltır.
Daha sağlıklı, ve Daha Bol ürün.HB-101 'in hammaddesi nedir? 
Natüreldir. İnsan ve Hayvan Sağlığı açısından zararlı hiçbir Kimyasal madde içermez.  Bu bakımdan çok güvenlidir.  Tamamen doğal olup Japon NANO teknolojisi ile Japon sediri, selvi ve çeşitli tropikal bitkilerin ekstratından elde edilmiştir.

  HB-101 bitkilerin yetişmesinde neden etkilidir? 

HB-101 aktif maddeleri içeren bitkilerden oluşur. Veya başka bir deyişle, HB-101 bitki besini özüdür. İyi bir kan dolaşımı hayvanlar için önemli olduğu gibi, iyi beslenme bitkiler için önemlidir. Eğer HB-101 kullanıyorsanız, bitkiler daha güçlü ve sağlıklı olacak ve daha güçlü bir şekilde büyüyecek. Güçlü ve sağlıklı bitkiler aynı zamanda çevre dostudur.


Bitkilerinizi canlandırmak
Bitkinizi organik veya daha az kimyasal ile büyütmek
Hasadınızı arttırıp, maliyetleri azaltmak
Çiçeklerinizin ömrünü artırmak İster misiniz ?



Genel olarak su ile 1/1000-1/100000 kez seyreltilerek
Yapraktan uygulama: 6cc-12cc/100lt suya (en az 3 kez)

Topraktan uygulama: 50-100cc/da.

Test


 HB-101 Japonya'da genelinde çiftçiler, mutfak bahçıvanları, çiftçilik ve bahçe hobi  bitkileri, zevkle dünya çapında insanların onayını kazanmıştır.
  Malatya'da kayısı üzerinde denendi uygulanan kısımda dona dayanıklılık sağlandı.