Domates Türü: Geleneksel
Cins: Açık tozlananMenşei: Rusya
Sezon: Çok Erken
Yaprak Türü: Dar
Bitki Türü: Oturak
Bitki Boyu: 2 ft (1.2-1.8 m)
Meyve Boyutu: 8 oz.
Meyve Şekli: basık Küre
Deri Renk: Sarı
Et Rengi: Sarı
Kullanımı: Taze
Günler: 70
Güneş Pozlama:Tam Güneş (doğrudan güneş ışığı 6+ saat anlamında)
Çimlenme: 7-14 günVerim:Yüksel
Tat :Çok iyi
ullanım:Salata-Kurutma
Boşluk:60-90cm
Bitki başına:30-40 meyve
Fidesi
Bilimsel adı: Lycopersicon esculentum
Domates Türü: Geneleksel
Cins: Açık tozlanan
Sezon: Geç
Yaprak Türü: Normal
Bitki Türü: Altın sarı-Turuncu domates
Bitki Boyu: 6ft (180 cm Sırık)
Meyve Boyutu: 250 (250-350 gr ma çıkabilir)
Meyve Şekli: Üslerden basıık yassı
Deri Renk: Altın sarı (Turuncuya yakın)
Et Rengi: Sarı
Not:(68-78 günde olgunlaşma)
Sırığa alma:Evet
Salkımdaki Meyve Adedi :7-9 adete kadar çıkbilir
Tohumdan Meyveye olgunlaşma süresi :120 gün (80 gün Fide dikiminden-meyve olg.)
Kabuk :İnce
Kullanım:Söğüşlük
Dolgunluk :Tam dolgun boşluk yokVitamin ve içerik: İnsan sağlığı açısından önemli olan fazla miktarda likopen, antioksidan maddeler ile C ve A vitaminleri-Her domates gibi kansere etkili ilaç.
Fide Aralığı:50-60 cm
İklim İsteği :Tam Güneş
Toprak İsteği :Havadar İyi Drene-Orta su isteği (tınlı bir ph ile toprak 5.0 - 6.0 - orta derecede asidik toprakta iyi yetişir.)
Bir sezondaki verim :Verimli
Hastalık direnci: İyi
Yetiştirme yeri: Sera -Tarlaya ve saksıya uygun
Çok görülen hastalık :Belirsiz
Çimlenme :7-14 gün (% 85) (çimlenme sıcaklığı 12 - 21 ° C )
Lezzet: :Meyve Aromalı tad normal ziraatyapma.blogspot.com Lezzet notu : 10 üzerinden (7,9 G)
not:(lezzet oranı 4-5 arası Yemeklik (salaçalık) 5-6 arası normal 6-7 arası İyi 7-8 arası Güzel 8-9 arası Harika 9-9.5 'a kadar Süper 9.5-9.8 arası Mükemmele yakın 9.8-10 Kusursuz lezzet tanımlamalarında kullanılır.7 den sonrası atıştırmalık domatesleri içermektedir.)
Kendi yetiştirdiğimiz bitkiler üzerinden değerlendirme yapılmaktadır.Değişik kişilere tattırılarak lezzet ortalaması alınmaktadır.
Hasat : İlk Donlara Kadar
Doku :Kalın Orta dayanıklı