Sitemize Hoş Geldiniz ------Sitemizdeki Konu Sayısı 1400'ün üzerine çıkmıştır Bir çok deney ve araştırma konularımız sizin ilginizi çekebilir SİTEDE ARAMA YAPMAK İÇİN YANDAKİ ARAMA KUTUSUNU KULLANIN Aşağıdaki kayan resim menüsüne de İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK konuları ekleyeceğim

Damlama Sulama Sistemleri 2

0 yorum


Projeler


Arazileri ne büyüklükte ve şartlarda olursa olsun, çiftçilerimizin toprağı, bitkiyi iyi tanıyan, sulama işinden anlayan, kısacası tarımı iyi bilen, kendisini yönlendirecek, son teknolojilerden haberdar edecek uzman bir desteğe ihtiyacları var.

Jain de işte tam burada devreye giriyor. Dünyanın dört bir yanında ve Türkiye’nin dört bir köşesinde en basit sulama projesinden anahtar teslim projelere ve tam otomatik sistemlere kadar her tipte damlama, yağmurlama, center pivot sulama projelerine imza atıyor ve doğru projelendirme sayesinde verimi ve kazancı artan çifçilerin yüzünü güldürüyor.

Jain Proje Departmanı’nın deneyimli mühendisleri, açık tarla ve seralar için damlama, yağmurlama, sisleme ve otomasyon sistemleri kurulumunda, bayilerimize ve üreticilerimize proje çizimi, uygulaması ve denetimi konularında doğrudan ücretsiz destek sağlamaktadır. Bizler doğru projeler sayesinde modern sulamanın daha geniş kitlelere yayılacağına inanıyoruz.



Toplu Sistem Yaklaşımı
Jain, yıllara dayanan deneyimiyle toprak, su, ürün ve iklim arasındaki ilişkiyi ayrıntılı bir şekilde inceledikten sonra, bitkilerin strese maruz kalmalarını önlemek amacı ile, her bir bitkinin kök bölgesine düzenli aralıklarla, sadece ihtiyacı kadar miktarda su gönderecek, randımanlı, uzun ömürlü ve ekonomik bir sistem tasarımı geliştirmiştir.



Tamamen çiftçinin ihtiyaç ve koşullarına özel olarak tasarlanan ve kurulan sistem, işletmeye alınmakta, çiftçiye eğitim verilmekte ve satış sonrası hizmetler ile düzenli olarak desteklenmektedir.

İşçilik ve gübre gibi üretim maliyetlerinin yanı sıra, sudan da tasarruf edilmesini sağlayan bu sistem, mevsimler ve yıllar boyu ürünlerin erken olgunlaşmasını ve ürünlerden yüksek verim alınmasını garantilemektedir. 



Diğer sistem öenekleri