Sitemize Hoş Geldiniz ------Sitemizdeki Konu Sayısı 1400'ün üzerine çıkmıştır Bir çok deney ve araştırma konularımız sizin ilginizi çekebilir SİTEDE ARAMA YAPMAK İÇİN YANDAKİ ARAMA KUTUSUNU KULLANIN Aşağıdaki kayan resim menüsüne de İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK konuları ekleyeceğim

Gardener''s Delight Domates

0 yorum

   Mini kiraz domates,sırık tipi, hem dış mekan bahçe hem de sera tipi üretime uygun çeri domatestir. Eğer siz de artık domateslerin eski tadı kalmadı diye düşünüyorsanız, işte sizi domateslerin eski kokusuna ve tadına kavuşturacak varyete- Bahçe Lokumu domates varyetesi. Bir lokmalık gerçekten lokum gibi domatesler, dikimden hasata sadece 65 gün isterler. Bereketli, kolay yetişen, bolca da meyve veren, kokulu çeri domatesleri yetiştirmenize olanak sağlar. Hasat; ekim tarihine göre Haziran ayından Kasım sonuna dek devam eder.

ziraatyapma.blogspot.com Lezzet notu : 10 üzerinden (8.2 G)
not:(lezzet oranı 4-5 arası Yemeklik (salaçalık)  5-6 arası normal 6-7 arası İyi 7-8 arası Güzel 8-9 arası Harika 9-9.5 'a kadar Süper 9.5-9.8 arası Mükemmele yakın 9.8-10 Kusursuz lezzet tanımlamalarında kullanılır.7 den sonrası atıştırmalık domatesleri içermektedir.)
Kendi yetiştirdiğimiz bitkiler üzerinden değerlendirme yapılmaktadır.Değişik kişilere tattırılarak lezzet ortalaması alınmaktadır.

Ekim zamanı : Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz
Yetiştirme yeri : Saksı, Bahçe
Özelliklerine göre : Saksıda da yetişen, Geleneksel tohum, Minyatür
Türüne göre : Sebze
Hasat sezonu : Sonbaharda hasat, Yaz aylarında hasat