20 Eylül 2010 Pazartesi

Biberin içindeki Madde ve Vitaminler



Uzmanlar, biberlerde, bol beta karoten, C, P ve K vitaminleriyle bazı alkoloidler bulunduğunu kaydederek, bunların, mideyi kuvvetlendirdiğini, iştah açtığını ve mide tembelliğini giderdiğini söylüyor




   Kalbe ve Uykusuzluğa İyi Gelir.Terlemeyi Artırır, Serinlik Verir.Krampları Giderir, Kolerayı Önler.Öksürük ve Boğaz 

     Ağrılarına İyi Gelir.Sinir Hastalıklarında Doğal Yatıştırıcıdır.Antibakteriyel Etkisi İle Hastalıkları Önler.Romatizma, Mafsal ve Diş Ağrılarına İyi Gelir.Vücutta Aşırı Yağ ve Kolesterol Birikmesini Önler....ve Elbette Eşsiz Aroması İle Her Yemeği Ziyafete Dönüştürür.Cildi Gençleştirir.Mideyi Güçlendirir.Kanser Riskini Azaltır.Sindirimi Kolaylaştırır.C Vitamini Deposudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız için teşekkürler.Şu misafirhane-i dünyada nazar-ı hikmetle baksan; hiçbir şeyi gayesiz, nizamsız göremezsin. Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.